Premium: Story

Känner du behov av en egen stund av avkoppling? Vill du minska kroppens kemikaliebelastning till förmån för bär och frukter i din egen skönhetsvård? Den ekologiska skönhetssalongen Kuusenjuuri är en liten oas för naturenligt välmående.

Läs mer

Premium: Story

Känner du dig stel i nacken och övre ryggen av alldeles för många timmar vid arbetsbordet? Har du huvudvärk, ligger pannan i rynkor, susar det i öronen eller spänner det i käkmusklerna? Resultatet av ett stressigt liv känns ofta speciellt i huvudområdet - nu utlovas speciell lindring mot detta.

Läs mer

Premium: Story

För att träna på gym behöver du varken ha stora muskler eller tajta trikåer. Den borttappade träningslusten kan instruktörerna locka fram genom att hitta rätt träningsform för just dig. Vi tog pulsen på Steelstudio i Hangö för att kolla in de senaste trenderna inom motionsvärlden.

Läs mer

Premium: Story

Sugen på något gott och värmande i kylan? Smakar det med en lyxigt varm pepparkakskakao eller kanske en fräscht läskande apelsinglögg? Under vintersäsongen har Cafferie ett underbart utbud av varma drycker, hela tolv olika glöggvarianter har du att välja mellan. Våga smaka något nytt i vinter!

Läs mer

Premium: Story

Jag träffar Nana Hyry på hennes byrå Hima & Huvila på Boulevarden i Hangö. En byrå som inte ser ut som en traditionell fastighetsförmedling, och mest hela tiden tittar det in turister som lockas av lokalens utseende och moderna inredning. Och det är just denna helhet som är businesskvinnan Nana i ett nötskal; annorlunda, inspirerande och modig.

Läs mer

Premium: Story

Den allmänna trenden bland banker och försäkringsbolag har den senaste tiden varit att stänga kontor eller begränsa öppethållningstiderna. På LokalTapiola Sydkusten i Ekenäs intygar försäljningsdirektör Ghita Mannström att kontoren i Ekenäs och Hangö fortsättningsvis kommer att hålla öppet, precis som tidigare. Man vill finnas till på det sätt som passar kunden. Därför lägger LokalTapiola lika mycket vikt på tillräckliga öppethållningstider på kontoret som på omfattande internet- och telefontjänster.

Läs mer

Oy BN Bilservice Ab i Ekenäs är en etablerad bilverkstad som erbjuder bilservice, reparationer och plåtreparationer. Företaget har fungerat som märkesverkstad för Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Seat och Saab. Nu är BN Bilservice även auktoriserad Škoda märkesverkstad. Man satsar också i större grad på digitala tjänster, dock utan att glömma den personliga kontakten till kunderna.

Läs mer

Premium: Story

MR Media har under de två senaste åren planerat och utvecklat marknadsföringsplattformen Place2Go, som kommer att fungera som en informationskanal för såväl invånare som företag och föreningar i Raseborg och Hangö. Nu är den fjärde versionen av Place2Go lanserad, men utvecklings- och förbättringsarbetet fortsätter alltjämt.

Läs mer