Vad erbjuder Place2Go för mig?

Du har antagligen hört talas om Place2Go. Oavsett om du är företagare, privatperson eller föreningsaktiv i Hangö, Raseborg eller Ingå lönar det sig att läsa våra 10+1 frågor och svar, så vet du när, och hur, du bäst har nytta av Place2Go.

1. Vad är Place2Go egentligen?

Place2Go är något nytt, som inte har funnits förut. Det är varken en traditionell tidning eller nyhetssida, men kan ses som en lokal mötesplats för dig och mig på webben. Här finns inspirerande artiklar, en händelsekalender och kontakter och information om företag och föreningar i Hangö och Raseborg, och från våren 2020 även i Ingå. I Raseborg erbjuder Place2Go även utomhusreklamplatser i form av banderoller och skyltar, samt möjlighet till digital utomhusreklam både i Raseborg och Hangö.

2. Vad erbjuder Place2Go mig som bor här?

Här kan du hitta telefonnummer till rörmontören eller frisören, starttiden för fotbollsmatchen, specialerbjudanden av lokala företag och förstås inspirerande artiklar om människor och fenomen. Det kan liknas vid en anslagstavla i din bybutik, en hjälp för att hitta de tjänster och produkter du söker.

3. Vilken nytta har jag som företagare?

Du kan gratis publicera dina kontaktuppgifter i företagslistningen och vill du nå dina kunder genom en utvidgad presentation av ditt företag kan du förmånligt skapa en egen företagssida. Du kan också köpa reklamplats på webbsidan, prova på trendig innehållsmarknadsföring i form av artiklar, eller köpa utomhusreklam.

4. Varför har Place2Go skapats?

Place2Go vill lyfta fram lokalfärgen, eldsjälarna och alla handlingskraftiga människor som valt att bo i Hangö, Raseborg och Ingå. Vi vill inspirera till mera samtal och större gemenskap i regionen. Tillsammans skapar vi en inspirerande och informativ helhet som ger förutsättningar för ett bra liv i regionen.

5. Hur kan jag medverka och påverka innehållet i Place2Go?

Innehållet skapas tillsammans med dig. Om företagslistningen är tom, kan inte kunden hitta den service hen söker. Place2Go erbjuder anslagstavlan men det är du som företagare, föreningsaktiv eller privatperson som skall fylla den med information och evenemang.

6. Kommer evenemangskalendern att vara gratis även i framtiden?

Ja, evenemangskalendern är gratis. Alla som ordnar ett evenemang kan gratis publicera i evenemangskalendern. Det enda som behövs är ett eget konto.

7. Vilken nytta har min förening av Place2Go?

Det är gratis för alla föreningar att publicera sina kontaktuppgifter i föreningslistningen. Det är ett ypperligt sätt att få flera invånare att hitta er verksamheten. Även evenemangskalendern är gratis. Hör din förening till de som drömmer om en enkel och förmånlig webbsida? På Place2Go skapar föreningar enkelt en egen föreningssida som innehåller en presentation av verksamheten, kontaktuppgifter och flera bilder.

8. Varför får föreningar i Raseborg billigare reklamplatser i stadsbilden?

Utomhusreklamplatserna är ett samarbete med Raseborgs stad och staden vill stöda de lokala föreningarna genom att ge möjlighet till förmånliga reklamplatser för evenemangsmarknadsföring. Det finns ett visst antal föreningsplatser och dessa reserveras i bokningsordning.

9. Kan vem som helst köpa reklamplats på digitala skyltar?

Ja, det är fritt fram för vem som helst att köpa en reklamplats på de digitala skyltarna som för nuvarande finns i Hangö, Ekenäs och Karis. Att föra fram ditt budskap i kärncentrum väcker garanterat intresse för dina produkter, även om ditt företag kanske verkar på annan ort.

10. Alla aluminiumskylt- och bandrollplatser är sålda för år 2019, när kan jag boka nästa gång?

Alla skyltplatser och banderoller i Ekenäs och Karis är nu utsålda! Sammanlagt har 100 platser har sålts i hela Raseborg, och nästa gång utomhusplatser blir lediga för bokning är våren 2020. Är du intresserad? Ta kontakt och vi reserverar en köplats för ditt företag!

11. Varför är innehållsmarknadsföring något för mig?

Innehållsmarknadsföring är ett modernt sätt att kommunicera om ditt företag eller din förening. Det handlar om att skapa relevant och värdefullt innehåll som attraherar och engagerar dem du vill nå. Place2Go erbjuder alternativ för både företag och föreningar att på ett lockande sätt berätta om sin verksamhet med text och bild.

TEXT: Ilse Klockars, Place2Go / FOTO: Janica Söderlund, MR Media

HANGÖ - Växelgatan 1, 10900 Hangö
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. - Tel: +358 (0)44 732 2940
RASEBORG - Chaufförsvägen 4, 10600 Ekenäs
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. - Tel: +358 (0)44 732 2940
place2go facebook
place2go instagram
place2go youtube