Hangö

Löpsedeln

Hangö

Löpsedeln

Vad erbjuder Place2Go för mig?

Du har antagligen hört talas om Place2Go. Men du är kanske osäker på hur du kan dra nytta av de olika alternativen. Läs våra 10+1 frågor och svar, så vet du när, och hur, du bäst har nytta av Place2Go.

1.Vad är Place2Go egentligen?

Place2Go är något nytt, som inte har funnits förut. Det är varken en traditionell tidning eller nyhetssida, men kan ses som en lokal mötesplats för dig och mig på webben. Här finns inspirerande artiklar, en händelsekalender och kontakter och information om företag och föreningar i regionen. Dessutom erbjuder Place2Go utomhusreklamplatser i Raseborg, både digital reklam, banners och skyltar.

2. Vad erbjuder Place2Go mig som bor här?

Här kan du hitta telefonnummer till rörmontören eller frisören, starttiden för fotbollsmatchen, specialerbjudanden av lokala företag och förstås inspirerande artiklar om människor och fenomen. Det kan liknas vid en anslagstavla i din bybutik, en hjälp för att hitta de tjänster och produkter du söker.

3. Vilken nytta har jag som företagare?

Du kan gratis publicera dina kontaktuppgifter i företagslistningen och behöver du en enkel webbsida kan du förmånligt skapa egen webbsida med företagets basinformation. Du kan också köpa annonsplats på webbsidan, prova på trendig innehållsmarknadsföring i form av artiklar, eller köpa utomhusreklam ( för tillfället endast i Raseborg).

4. Varför har Place2Go skapats?

Place2Go vill lyfta fram lokalfärgen, eldsjälarna och alla handlingskraftiga människor som valt att bo i Raseborg. Vi vill inspirera till mera samtal och större gemenskap i regionen. Tillsammans skapar vi en inspirerande och informativ helhet som ger förutsättningar för ett bra liv i Raseborg.

5. Hur kan jag medverka och påverka innehållet i Place2Go?

Innehållet skapas tillsammans med dig. Om det inte finns företag i företagslistningen kan inte kunden hitta den service hen söker. Place2Go erbjuder anslagstavlan men det är du som skall fylla den med information och evenemang.

6. Kommer evenemangskalendern att vara gratis även i framtiden?

Ja, evenemangskalendern är gratis. Alla som ordnar ett evenemang kan gratis publicera i evenemangskalendern. Det enda som behövs är ett eget konto.

7. Vilken nytta har min förening av Place2Go?

Det är gratis för alla föreningar att publicera sina kontaktuppgifter i föreningslistningen. Det är ett ypperligt sätt att få flera invånare att hitta er verksamheten. Även evenemangskalendern är gratis. Hör din förening till de som drömmer om en enkel och förmånlig webbsida? På Place2Go skapar föreningar enkelt en egen webbsida med företagets basinformation.

8. Varför får föreningar billigare reklamplatser i stadsbilden?

Utomhusreklamplatserna är ett samarbete med Raseborgs stad och staden vill stöda de lokala föreningarna genom att ge möjlighet till förmånliga reklamplatser för evenemangsmarknadsföring. Det finns ett visst antal föreningsplatser och dessa reserveras i bokningsordning.

9. Kan vem som helst köpa reklamplats på digitala skyltar?

Ja, det är fritt fram för vem som helst att köpa en reklamplats på de nya digitala skyltarna i Ekenäs och Karis. Att föra fram ditt budskap i kärncentrum väcker garanterat intresse för dina produkter, även om du kanske verkar i Hangö.

10. Alla skylt- och bannerplatserna är sålda för år 2019, när kan jag boka nästa gång?

Alla skyltplatser och banderoller i Ekenäs och Karis är nu utsålda! Sammanlagt har 100 platser sålts i hela Raseborg, och nästa gång utomhusplatser blir lediga för bokning är hösten 2019. Är du intresserad? Ta kontakt och vi reserverar en köplats för ditt företag!

11. Varför är innehållsmarknadsföring något för mig?

Innehållsmarknadsföring är ett modernt sätt att kommunicera om ditt företag eller din förening. Det handlar om att skapa relevant och värdefullt innehåll som attraherar och engagerar dem du vill nå. Place2Go erbjuder alternativ för både företag och föreningar att på ett lockande sätt berätta om sin verksamhet med text och bild.

TEXT: Ilse Klockars, Place2Go / FOTO: Janica Söderlund, MR Media

MR Media har under de två senaste åren planerat och utvecklat marknadsföringsplattformen Place2Go, som kommer att fungera s...

Place2Go erbjuder nu sina samarbetspartners en möjlighet till en helt ny slags synlighet. Med hjälp av Fastout 360° kan man...

Det underbara ljuset i Hangö har genom åren inspirerat otaliga fotografer och konstnärer. I staden verkar även ett stort a...

Har du tänkt på att Västnyland har tre fullständigt unika biografer? Kino Olympia i Hangö, Bio Forum i Ekenäs och Bio Pa...

HANGÖ - Växelgatan 1, 10900 Hangö
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. - Tel: +358 (0)44 732 2944
RASEBORG - Chaufförsvägen 4, 10600 Ekenäs
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. - Tel: +358 (0)44 732 2944
place2go facebook
place2go instagram
place2go youtube