Med hjärta för det livskraftiga lokala livet

En inspirerade mötesplats där vi tillsammans skapar en bättre framtid. Vi möts med framtidstro, förespråkar samarbete, föder nya företagsidéer, peppar varandra och tar ansvar för att vår region skall vara den mest livskraftiga och lockande platsen att bo på. Det är här vi förändrar världen, ett steg i taget.

Place2Go erbjuder en lokal mötesplats för människor och företag. Vår vision är att erbjuda ett ställe, som samlar information och inspirerar oss alla i vardagen. Vi vill vara en möjliggörare för alla eldsjälar och handlingskraftiga människor med en gemensam passion att utveckla platsen vi bor på.

På Place2Go hittar du information och inspiration; om evenemang, om företagande och om föreningsverksamhet, både lokalt och regionalt. Vi vill via våra webbplatser inspirera till mera samtal och större gemenskap i regionen. Tillsammans skapar vi en informativ helhet som ger förutsättningar för ett bra liv i Västnyland.

Hitta det du söker

Place2Go har vuxit fram ur en önskan att kunna göra saker bättre än förut. En enorm mängd information och budskap sköljer över oss alla dagligen. Ibland kan det kännas överväldigande och ofta är det knepigt att hitta rätt. Place2Go vill göra det så lätt som möjligt att hitta det du söker.

Visste du att det finns ca 90 företag i Horsbäck? Eller att vi har tre alldeles unika biografer i regionen? Vem säljer naturkosmetika eller var kan du köpa ett lass ved? Vi ger alla lokala företagare en möjlighet att gratis synas på Place2Go. För att du som behöver tjänster, lätt skall hitta det du behöver. Tjänster som finns till för dig, nära dig.

Vi hoppas att du som företagare skall utnyttja den möjlighet vi erbjuder och göra det lättare för människorna att hitta dig. Det är upp dig och mig att skapa den livskraftiga och lockande regionen vi drömmer om.

previous arrow
next arrow
Slider

Byggstenarna i ditt eget liv

Vår gemensamma värld och de styrande värderingarna står inför en stor förändring. En ansvarslös och slit-och-släng-mentalitet hör till ett liv som inte längre finns. Vi vill hjälpa dig att hitta byggstenarna för att kunna skapa ett mer ansvarsfullt liv.

Alla människor drömmer om att ha arbete med betydelse, få utveckla sitt kunnande och förverkliga sina drömmar. Vi vill leva ett ansvarsfullt liv, och framför allt leva ett liv som vi själva väljer. Det nya samhället som växer fram handlar allt mer om mångfald; om etiska val, om jämställdhet, om ekologiskt ansvar. Men också om nya former av arbete, regnbågsfamiljer och naturenligt boende.

Låt dig inspireras av våra artiklar om olika människors livsval eller hitta din drömarbetsplats. I regionen finns en mängd eldsjälar och handlingskraftiga människor med en gemensam passion att utveckla orten vi bor på. Låt dig inspireras till att utveckla ditt eget liv och kunnande via Place2Go!

previous arrow
next arrow
Slider

Småskaligheten är en styrka

Det handlar om att lyfta fram styrkan med vår egen region. Vi vill lära dig mera om din egen stad, låta dig hitta kunniga yrkesmän, möta inspirerande kreatörer, bekanta dig med nyheter, tjänster och aktuella evenemang i området.

Hitta det lokala och det äkta, och framför allt; välj att aktivt lyfta fram din egen region med stolthet. Vi sprider budskapet vidare och tillsammans skapar vi ett lyft för hela vår region. Väljer du att akvarellmåla i Karis eller att fysträna i Ekenäs? Eller kanske du deltar i körsång i Pojo?

Småskaligheten är en styrka i sig och tillsammans blir vi stora. Låt dig inspireras av gemenskapen och ta ditt ansvar för att skapa ett innovativt och livskraftigt liv. Det lokala livet.

TEXT: Ilse Klockars, Place2Go / BILD: Janica Söderlund, MR Media, samt Peter Lundqvist, Johanna Sandin, Nina Ahtola, Sofia Lindqvist, Karin Lindroos, Elisabeth Blomqvist, Johan Ljungqvist och Jonas Ehrnsten.

MR Media har under de två senaste åren planerat och utvecklat marknadsföringsplattformen Place2Go, som kommer att fungera s...

Det underbara ljuset i Hangö har genom åren inspirerat otaliga fotografer och konstnärer. I staden verkar även ett stort a...

Har du tänkt på att Västnyland har tre fullständigt unika biografer? Kino Olympia i Hangö, Bio Forum i Ekenäs och Bio Pa...

Det är något smått magiskt. Hösten vid havet, ute i det yttersta havsbandet, är en väl bevarad hemlighet. Alla murriga o...